Henter indhold...


Kære kunder/patienter.

Det er med stor beklagelse, at jeg nu midlertidigt må lukke klinikken ned, grundet konsekvenserne af Coronavirussen, som har ramt os alle i hverdagen og lammet store dele af vores samfund.

Vi håber selvfølgelig alle på, at vi hurtigt kommer tilbage til mere normale tilstande på alle måder, og at vi så på Vesterbrogade 125 igen kan byde vore patienter velkommen. Nogle snakker om juni, men ingen ved, om det bliver før eller senere.

Tandlæger har på nuværende tidspunkt fortsat lov til at udføre kritiske tandbehandlinger på tandklinikker, hvis du ikke har symptomer på eller er syg, og ikke har været i udlandet inden for de sidste 14 dage, og du følger de meget klare ekstra sikkerhedsforanstaltninger, som ses på disse klinikker.

På nuværende tidspunkt er der flere klinikker, der har dette nødberedskab, som du skal kontakte pr. telefon, hvis du får tandproblemer.

Det er den pågældende tandlæge på den givne klinik, der vurderer, om du er berettiget til at få tandbehandling.

Jeg har en aftale med Implantatklinik København; Nr. Farimagsgade 13, tlf: 3315 2033
, som allerede er min samarbejdspartner, om at tage imod og hjælpe jer, hvis i får akutte tandproblemer i denne periode.

Det kan også være tandlæger i dit lokalområde, du prøver henvende dig til.

JEG vil selv være klar ved telefonen mandag og onsdag i tidsrummet kl. 10-12 for eventuelle spørgsmål og hjælp og vejledning.

Det er en svær tid for os alle, men vi på klinikken Vesterbrogade125 håber snart igen at kunne åbne dørene for vore kære patienter.

Pas godt på jer selv (og bisserne 🙂 ) og hinanden.

Tandlæge Anette S.
1.april 2020


Link til coronasmitte.dkLink til Sundshedstyrelsen


VIGTIGT

Note: Vi har sørget for at der er ekstra håndsprit i venteværelset og som altid på toilettet.
Copyright: Tandlæge Anette S. Svendsen 2016. All rights reserved.