Henter indhold...


Har du TANDLÆGESKRÆK?

Vi hjælper dig via samtale, information og ved at lade dig bestemme tempoet.
Gode råd til dig
 1. Fortæl os, hvorfor du er bange, så vi bedre kan hjælpe og undgå det, der gør dig utryg. Er det måske smerte? Er det nåle? Er det lyde? Lugte? Ikke at kunne få luft?
 2. Kom i god tid, og måske bedst først på dagen, så er det “overstået”.
 3. Fortæl, hvis du har brug for ekstra pauser, og aftal et tegn med os.
 4. Musik virker afslappende, du er velkommen til at tage din egen musik med, ellers kan du prøve vores CD’er.
 5. Du må gerne tage en ven med. Ofte kommer en tidligere tandlægeskræk-patient med og hjælper deres tandlægeskræk-ven igennem.Mange lider af tandlægeskræk
 1. Det viser sig, at op til 40% af den danske befolkning lider af en eller anden form for tandlægeskræk, så du er bestemt ikke alene.
 2. Munden er et sårbart organ, som man overgiver os tandlæger at undersøge, og man mister en grad af kontrol, som kan skabe frygt.
 3. Ofte er årsagen til tandlægeskræk tidligere dårlige oplevelser hos en tandlæge.
 4. Angsten får en til at blive væk fra tandlægen til de regelmæssige besøg, og så bliver mundhygiejnen og tænderne dårligere, så det kræver større og dyrere behandlinger.Vi står klar til at hjælpe dig
 1. Vi håber, vi kan give dig en mere positiv oplevelse, så du bliver tryg, og vi sammen kan få brudt den “onde cirkel”.
 2. Første besøg er ofte en konsultation, hvor du møder os og klinikken, og hvor vi sammen snakker om dine behov og ønsker for behandlingen. Har du akut ondt, skal vi nok hjælpe dig med det også.
 3. Vores behandlinger skal være smertefri.
 4. Vi lægger vægt på tid til at forklare, hvad og hvordan behandlingen skal foregå.
 5. Vores succeskriterier er, at du får mod på at komme igen med jævne mellemrum til små ukomplicerede behandlinger uden tandlægefrygten.
Tandlæge Anette S. Svendsen

VI VED PRÆCIS, HVORDAN DU HAR DET


Jeg har behandlet og behandler rigtig mange med tandlægeskræk, og oplever hvor ubehageligt og dårligt mange har det i en tandlægestol. Det er heldigvis også min erfaring, hvor relativ nemt men også afgørende det er for at komme videre, at der er god tid til snakke sammen om problemerne, mulighederne og priserne, og du selv kan bestemme tempoet. Du skal ikke være flov over, at dine tænder måske har været lidt forsømte indtil nu. Vær stolt over, du har overvundet din tandlægeskræk lidt og kommet igang. Vi skælder dig ikke ud. Vi vil bare gerne hjælpe dig.

Anette S Svendsen
Har du tandlægeskræk

SÅ SKRIV ELLER RING TIL OS OG LAD OS TAGE EN SNAK

Copyright: Tandlæge Anette S. Svendsen 2016. All rights reserved.