Henter indhold...


Om os

MEDARBEJDERNE

Vi anser os selv for at være et dynamisk team, som har arbejder tæt og godt sammen i mange år

VORES VÆRDIERKONTAKT OSTandlæge Anette S. Svendsen

VELKOMMEN TIL VESTERBROGADE 125


Jeg blev uddannet som tandlæge i 1981 og har arbejdet på 4 forskellige klinkker i København, inden jeg blev medejer i 1989, og i 2001 blev eneejer af Vesterbrogade 125.

For mig er det altafgørende, at du føler dig tryg og godt behandlet på Vestrebrogade 125. Vi har mange med tandlægeskræk, som er glad for den ro og tid, vi har på klinikken.

Jeg mener, det er vigtigt også at se på helheden, når vi skal behandle dine tænder. Det vil sige, også se på din måde at bide sammen på, dit kæbeled, dine tyggemuskler og andre ansigts-hals muskler og måske endda din holdning, hvis du har problemer og/eller smerter. Tænderne påvirker og påvirkes af mange faktorer. Det kaldes “comprehensive care” Og nogle gange spiller helt andre faktorer ind, som også skal medindrages.

Vi uddanner os løbende, så vi kan give dig bedst mulige behandlingstilbud.


Mød vores professionelle

MEDARBEJDERE


Rose

Tandlæge

Rose Al Jabril


Rose Al Jabril, uddannet tandlæge 2006 og ansat her 2008, arbejder 3 dage om ugen på klinikken. Derudover ansat på Panum, parodontologisk afdeling siden 2010, hvorved vi altid er opdateret vedr. sidste ny forskning inden for paradentose-årsager og -behandlinger. Da Rose taler arabisk, behandler og modtager hun egne arabiske patienter.Nilo

Tandplejer

Nilofar (Nilo) Zamani


Vores tandplejer, Nilo har 15 års klinik erfaring og en stor viden om tandkødsbetændelse og paradentose. Nilo har god tid til at undersøge, behandle og vejlede dig, når du kommer til den regelmæssige undersøgelse SU (Status Undersøgelse) eller kontrollen FU (Fokuseret Undersøgelser) og/eller paradentose behandling. Nilo tager ofte imod vore nye patienter på klinikken.
Klinikassistent

Svetlana P. Petersen


Svetlana P. Petersen har været ansat siden 2004 som klinikassistentelev. Som klinikassistent assisterer Svetlana i dag tandlæge Anette på klinikken til både de almindelige og mere avancerede behandlinger. Svetlana har hovedansvaret for, at begge klinikker fungerer og har styr på alle vores varer og  sterilisationer.   
Klinikassistent

Lis Knaap


Lis Knaap, klinikassistent og ansat her i 1999. Lis assisterer tandlæge Rose på klinikken, og derudover klarer hun kontorarbejdet for os. Det er ofte hende, der tager telefonen, og hun hjælper dig med at arrangere tider også hos teknikeren eller henvisning til specialist. Er der noget med regningerne, klarer hun også det.Copyright: Tandlæge Anette S. Svendsen 2016. All rights reserved.