Henter indhold...


Om os

MEDARBEJDERNE

Vi anser os selv for at være et dynamisk team, som har arbejder tæt og godt sammen i mange år

VORES VÆRDIERKONTAKT OSTandlæge Anette S. Svendsen

VELKOMMEN TIL VESTERBROGADE 125


Jeg blev uddannet som tandlæge i 1981 og har arbejdet på 4 forskellige klinkker i København, inden jeg blev medejer i 1989, og i 2001 blev eneejer af Vesterbrogade 125.

For mig er det altafgørende, at du føler dig tryg og godt behandlet på Vestrebrogade 125. Vi har mange med tandlægeskræk, som er glad for den ro og tid, vi har på klinikken.

Jeg mener, det er vigtigt også at se på helheden, når vi skal behandle dine tænder. Det vil sige, også se på din måde at bide sammen på, dit kæbeled, dine tyggemuskler og andre ansigts-hals muskler og måske endda din holdning, hvis du har problemer og/eller smerter. Tænderne påvirker og påvirkes af mange faktorer. Det kaldes “comprehensive care” Og nogle gange spiller helt andre faktorer ind, som også skal medindrages.

Vi uddanner os løbende, så vi kan give dig bedst mulige behandlingstilbud.


Mød vores professionelle

MEDARBEJDERE


Rose

Tandlæge

Rose Al Jabril


Rose Al Jabril, uddannet tandlæge 2006 og ansat her 2008, arbejder 3 dage om ugen på klinikken. Derudover ansat på Panum, parodontologisk afdeling siden 2010, hvorved vi altid er opdateret vedr. sidste ny forskning inden for paradentose-årsager og -behandlinger. Da Rose taler arabisk, behandler og modtager hun egne arabiske patienter.Billedet er på vej

Tandplejer

Trine Kitt Jakobsen


Vores tandplejer, Trine har 21 års klinik erfaring. Trine arbejder også på Panum, hvor hun underviser tandplejestuderende. Trine har god tid til at undersøge, behandle og vejlede dig, når du kommer til den regelmæssige undersøgelse SU eller kontrollen FU og/eller paradentose behandling. Trine tager ofte imod vore nye patienter på klinikken.
Klinikassistent

Susan Jamshidi


Susan er uddannet klinikassistent 2016. Hun assisterer tandlæge Anette på klinikken til både de almindelige og mere avancerede behandlinger.
Susan har hovedansvaret for, at begge klinikker fungerer. Hun har ansvaret for, at sterilisationen
opfylder de nationale hygiejnekrav (NIR), og hun styrer vores varekøb.

 Billedet er på vej

Klinikassistent

Keziban Koyuncu


Keziban er uddannet klinikassistent i 2016. Hun assisterer tandlæge Rose på klinikken. Derudover klarer hun kontoret for os, og det er ofte hende, der tager telefonen og hjælper med tider og arrangerer henvisninger eller klarer spørgsmål til regninger eller andet.


Copyright: Tandlæge Anette S. Svendsen 2016. All rights reserved.