Henter indhold...


Du kan og SKAL føle dig

TRYG på VESTERBROGADE 125

Sundhedsstyrelsen har givet tilladelse til, at vi tandlæger igen må lave tandlægearbejde efter særlig gældende hygiejnestandard og krav fra Styrelsen for Patientsikkerhed.

Der er FORTSAT megen fokus på at reducere smittespredningen i samfundet og især smitterisikoen for hver enkelt pt, vi behandler på klinikken og os/personalet.

Derfor skal du nu også bære MUNDBIND, når du kommer til behandling på klinikken

Vi er blevet pålagt ekstra sikkerhedsforanstaltninger, f.eks. når vi skal lave fyldninger og dybderense tænder, udover vi selvfølgelig allerede arbejder efter kravene fra NIR (Nationale Infektionshygiejniske Retningslinjer) fra Statens Serums Institut.

Vi bærer mundbind og visir, handsker og plastforklæder.

Al henvendelse skal ske telefonisk.

Du må ikke komme til behandling, hvis du har symptomer fra luftvejen, feber, hoste, ondt i halsen, hovedpine og muskelømhed (som hos nogen kan være ledsaget af symptomer fra næsen), som kan give mistanke om Covid-19.

Det er fortsat VIGTIGT, at du spritter hænderne af/vasker hænderne på toilettet, når du har taget overtøjet af i venteværelset.

Det er stadig kun muligt at have én ledsager med, når du kommer til os, da vi ikke må være mange i venteværelset.

Vi må atter sende mails eller kort for at tilkalde jer til undersøgelser og kontrol af tænder og/eller tandkødet Vi er glade for igen at kunne hjælpe jer med at få ”Et sundt, smukt og funktionsdygtigt tandsæt hele livet”.

Copyright: Tandlæge Anette S. Svendsen 2016. All rights reserved.