Henter indhold...


Du kan og SKAL føle dig

TRYG på VESTERBROGADE 125

Sidste nyt 12. juni 2021

Der er FORTSAT megen fokus på at reducere smittespredningen i samfundet og smitterisikoen for hver enkelt pt, vi behandler på klinikken og os/personalet.

Men der er nu IKKE mere krav om, at I vore patienter, skal bære mundbind i receptionen eller de andre lokaler på klinikken, når I kommer til behandling på Vesterbrogade125.

Vi arbejder selvfølgelig fortsat efter kravene fra NIR (Nationale Infektionshygiejniske Retningslinjer) fra Statens Serums Institut. Bl.a. bærer vi mundbind, visir og bruger handsker.

Du må ikke komme til behandling, hvis du har symptomer fra luftvejen, feber, hoste, ondt i halsen, hovedpine og muskelømhed (som hos nogen kan være ledsaget af symptomer fra næsen), som kan give mistanke om Covid-19.

Det er fortsat VIGTIGT, at du spritter hænderne af/vasker hænderne på toilettet, når du har taget overtøjet af i venteværelset.

Vi vil fortsat gerne have, at du kun har én ledsager med, når du kommer til behandling hos os, så vi ikke er mange i venteværelset.

Vi er på alle måder glade for igen at kunne hjælpe jer med at få ”Et sundt, smukt og funktionsdygtigt tandsæt hele livet”.

Copyright: Tandlæge Anette S. Svendsen 2016. All rights reserved.