Henter indhold...


DIN TANDSUNDHED HAR FÅET NYT NAVN

GRØN, GUL & RØD

Ved tandlægernes nye overenskomst pr. 1. april 2015 skal alle inddeles i 3 grupper:


Tilhører du

GRØN SUNDSHEDSGRUPPE

Så har du sunde tænder, tandkød og mundhule, og vi indkalder dig til ny undersøgelse om tidligst 12 måneder. Du får tilskud til undersøgelsen (som nu hedder SU StatusUnderøgelse), almindelig tandrensning og røntgen, hvis det også er nødvendigt.

Tilhører du

GUL SUNDHEDSGRUPPE

Så har du “aktiv sygdom” i tænder, tandkød eller mundhule, som vi har vurderet kræver forebyggelse og/eller behandling. Det vil oftes være caries (huller i tænderne), tandkødsbetændelse eller værre paradentose, syreskader eller voldsom slid af tænderne, og andet.

Ved fælles hjælp og instruktioner og kontroller (som nu hedder FU FocuseretUndersøgelse) skal vi sammen arbejde for at få bekæmpet din “aktive sygdom”, så du kan komme i GRØN gruppe.
Medens du er i GUL gruppe, får du tilskud til de nødvendige behandlinger og til tandrensning mere end en gang om året.

Tilhører du

RØD SUNDHEDSGRUPPE

Du har “aktiv sygdom” som i GUL gruppen, men vi vurderer, at du ikke er i stand til at forbedre din sundhedstilstand i munden markant på grund af generel sygdom, medicin m bivirkninger og lignedende.

Vi vil derfor indkalde dig hyppigt for at kunne hjælpe bedst muligt på grund af dine særlige behov. Hvis din tilstand ændres til det bedre, placeres du så i GUL gruppe.

Copyright: Tandlæge Anette S. Svendsen 2016. All rights reserved.