Henter indhold...


Nu åbner vi GRADVIS igen på VESTERBROGADE 125.

Kære kunder/patienter

Sundhedsstyrelse har nu givet tilladelse til, at vi tandlæger igen må lave mere tandlægearbejde end de ”kritiske behandlinger”, men stadig med individuel vurdering af behovet/konsekvenser, hvis fortsat udskydelse.

FORTSAT med meget focus på at reducere smittespredningen i samfundet og især smitterisikoen for hver enkelt pt, vi behandler på klinikken og os/personalet.

Vi er blevet pålagt ekstra sikkerhedsforanstaltninger, f.eks. når vi skal lave fyldninger og dybderense tænder, udover vi selvfølgelig allerede arbejder efter kravene fra NIR (Nationale Infektionshygiejniske Retningslinjer) fra Statens Serums Institut.

Al henvendelse skal ske telefonisk.

Du må ikke komme til behandling, hvis du har symptomer fra luftvejen, feber, hoste, ondt i halsen, hovedpine og muskelømhed (som hos nogen kan være ledsaget af symptomer fra næsen), som kan give mistanke om Covid-19.

Det er fortsat VIGTIGT, at du spritter hænderne af/vasker hænderne på toilettet, når du har taget overtøjet af i venteværelset.

Det er stadig kun muligt at have én ledsager med, når du kommer til os, da vi ikke må være mange i venteværelset.

Nu kan og må vi starte på at kontakte jer, som vi har måttet aflyse, og finde nye aftaletider. Og vi må gradvis begynde at tilkalde jer, som vurderes behov for kontrol af tænder og/eller tandkødet, så vi igen kan hjælpe jer med at få ”Et sundt og funktionsdygtigt tandsæt hele livet”. Det smukke tandsæt må vi vente lidt endnu med at lave.

På gensyn på Vesterbrogade125
Tandlæge AnetteS
20.april 2020

Link til coronasmitte.dkLink til Sundshedstyrelsen


VIGTIGT

Note: Vi har sørget for at der er ekstra håndsprit i venteværelset og som altid på toilettet.
Copyright: Tandlæge Anette S. Svendsen 2016. All rights reserved.