Henter indhold...

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/e/1/5/vesterbrogade125.dk/httpd.www/wp-content/themes/medicare/single.php on line 134

Politiken, ATS og Vesterbrogade 125

Politiken, ATS og Vesterbrogade 125

september 7, 2016
ats2-1200x775.jpg

HVORFOR skriver ATS dette på bagsiden af Politiken d. 30. august ?

FORDI vi på klinikken Vesterbrogade 125 v/odontolog/tandlæge Anette S Svendsen igen (du kan desværre ikke længere se vores TV debut i DR Pengemagasinet fra april 16 : ” Bid af tandlægeprisen” på nettet) blev valgt til at deltage og udtale sig om samarbejdet med Tandbud, denne gang i Politikken d. 29.08.16 med stort billede fra klinikken, hvor A. Svendsen forklarer på bedste vis behandlingens omfang.

Overskriften var: Hård konkurrence i tandlægebranchen:
Netportal og kæde presser priserne ned.

Som medlem af omtalte netportal Tandbud, kan jeg oplyse, at vi/jeg ikke underbyder mine kollegaer. Og da slet ikke underbider dem :o)

Det er en lukket budrunde, hvor kun kunden kan se de forskellige priser (bud) fra os tandlæger. Så når der kommer en behandling, som jeg vil byde på, lægger jeg mine priser op på portalen og afventer. Vi har selv mulighed for at sortere og fravælge behandlinger, det betyder, at de behandlinger, som jeg mener, jeg ikke har nok information om til at vil påtage mig at byde på, eller ikke er den behandling, som jeg vil tilråde, byder jeg ikke på den.

Og som jeg udtaler i avisartiklen: “Det er ikke altid prisen, der afgør, hvem der får opgaven”.
Dette var faktisk også en af konklusionerne i tv-udsendelsen Pengemagasinet.

Tillid er meget vigtigt i valget af tandlæge.BESTIL TID  Indsæt navn (skal udfyldes)

  Dit telefonnummer (skal udfyldes)

  Indsæt email (skal udfyldes)

  Vælg favorit tid på dagen (skal udfyldes)

  Vælg foretrukken dato

  Vælg alternativ dato

  Kommentarer

  Jeg er ny patientJa

  Jeg har tandlægeskrækJa

  Copyright: Tandlæge Anette S. Svendsen 2016. All rights reserved.