Henter indhold...

Forkæl dit smil

Forkæl dit smil

maj 22, 2016
coverbillede_smilebutikken3.jpg

Man siger, den korteste vej mellem to mennesker er et smil

Men tænderne skal være rene, og det kræver primært en god tandbørstning med gode tandplejeprodukter.

Derfor skulle du prøve vores på Vesterbrogade 125 nye tandpasta Swissdent Extreme, som har nogle rigtig gode egenskaber. Størstedelen af tandpastaerne på det danske marked indeholder slibemiddel, som er tilsat for at fjerne misfarvningerne, hvilket alle gerne vil have. MEN desværre slider slibemidlet også den vigtige emalje, som er tændernes barrierer mod caries (huller). Desuden indeholder mange, især de alternative tandpastaer, desværre ikke F2 (fluor), som også beskytter emaljen mod caries, og nedsætter sensibiliteten (følsomheden) over for kulde/koldt vand. Og så er der tilsætningsstofferne, hvor især der er focus på natriumlaurylsulfat (skummemiddel), da det kan medføre irritation af hud og slimhinder, og triclosan (bakteriehæmmende stof), som Miljøstyrelsen anbefaler, man undgår, da det kan udvikle resistente bakterier, og er mistænkt for at være hormonforstyrrende.

Hvad er Swissdent tandpastaen?

Den er lavet i Schweiz. Dental Science er lykkedes med at lave en tandpasta med skånsom blegeeffekt, som IKKE giver slibeskader og følsomhed, hvilket ellers ofte forekommer efter brug af andre tandpastaer.

Hvad indeholder Swissdent tandpastaen da?

De syntetiske slibemidler er fjernet og erstattet med naturlige frugt enzymer fra papaya, kiwi og ananas, og sammen med ”mikroniseret calcium peroxid (CaO2)” (mindre end 0.1%), fjerner det skånsomt plak og misfarvningerne, så tænderne blive lysere og hvidere ( blegeeffekt). Desuden er der tilsat Coenzym Q10 og vitamin E, som hjælper ved cellefornyelse og revitalisering af tandkødet, og naturligvis det vigtige F2 (fluor).

Prisen?

Den er bestemt meget dyrere end de gængse mærker, som er fremme i diverse supermarkeder m.m.
En stor tube på 100ml koster kr. 145,-, den lille kr. 75,-

Men tænk på, at ind imellem køber vi også en lidt for dyr creme eller shampoo, fordi vi mener, at den er ekstra god, eller fordi vi bare har lyst til lidt luksus! Og tænk på, hvad du putter i munden! Det gælder ikke kun maden, men også tandpastaen. Den sælges på nuværende tidspunkt kun hos få tandlæger, heriblandt Vesterbrogade 125.

Vi vejleder dig naturligvis også om, hvilken tandbørste, interdental børster og andet, du med fordel kan bruge for at få et  SMUKT RENT SUNDT SMIL.

Nye patienter modtager gratis et lækkert Swissdent Extreme Emergency Kit til en værdi af 250 kr.

Sættet indeholder:

 • 1 stk. Swissdent Extreme toothpaste 50 ml.
 • 1 stk. Swissdent Profi whitening tandbørste.
 • 1 stk. Swissdent Extreme mouthspray

NB:

 • Forudsætningen for at modtage tilbuddet er, at du er ny patient og har bestilt og fået en undersøgelse og/eller behandling. 
 • Tilbuddet er gældende frem til fredag 30/9-2016


BESTIL TID  Indsæt navn (skal udfyldes)

  Dit telefonnummer (skal udfyldes)

  Indsæt email (skal udfyldes)

  Vælg favorit tid på dagen (skal udfyldes)

  Vælg foretrukken dato

  Vælg alternativ dato

  Kommentarer

  Jeg er ny patientJa

  Jeg har tandlægeskrækJa

  Copyright: Tandlæge Anette S. Svendsen 2016. All rights reserved.