Henter indhold...

SKAL DU VÆLGE DEN BILLIGSTE TANDLÆGE?

april 20, 2016Tandlæge

SKAL DU VÆLGE DEN BILLIGSTE TANDLÆGE?

april 20, 2016
coverbillede.jpg
DR 1 Pengemagasinet kom på besøg hos os.

HULLER I TÆNDERNE, HULLER I ØKONOMIEN

Det er desværre ikke længere muligt at se eller gense programmet Penge: Bid af tandlægeprisen som blev sendt den 6. april 2016 kl. 21:55.

Vi på Tandlægeklinikken Vesterbrogade 125 v/ tandlæge Anette S. Svendsen vandt Malenes tillid og opgaven at lave to plastfyldninger for åben skærm onsdag d. 6. april 2016.

Vi som forbruger blive mere bevidste om kvalitet, service og pris, men inden for tandlægeområdet, er der faktisk ikke på nuværende tidspunkt nogle undersøgelser, som viser, om de dyreste af os tandlæger også laver de bedste tænder.

Selvfølgelig spiller prisen en rolle; jo større behandling, der skal laves, jo større indflydelse får det på pengepungen. Derfor er det selvfølgelig også fristende at tage til Polen eller Ungarn, hvor prisniveauet generelt er meget lavere end i Danmark, men jeg har kun ”mistet” en patient i mine 35 år som tandlæge.

Jeg har nogle patienter, som har været en tur i Sverige, hvor priserne er lavere og fået lavet enkelte ting, men har også patienter, som har bosat sig eller arbejder i Malmø, som ”bestemt ikke har tænkt sig at skifte til svensk tandlæge”, som de siger. Så jeg oplever ikke særlig ofte, at I vælger den billigste tandlæge.

Hvad er så prispolitikken på Vesterbrogade 125?

Vi har bevidst valgt ikke at ligge i den dyre ende af prisniveauet, men heller ikke underbyde vores arbejde. Vi vil gerne kunne tilbyde at bruge ekstra tid på tandlægeskræk-patienterne, og dem er der virkelig mange af (ca. 40 % af den danske befolkning lider af en eller anden form for tandlægeskræk). TID er penge også i tandlægeverden, så en hel almindelig undersøgelse og tandrensning kan tage laaaaang tid, hvis du er meget nervøs, men den pris, som kommer til at stå på regningen, er den samme om jeg har brugt 1 time eller kun ½ time, hvis det var en ”let” patient. Derfor er priserne på f.eks. plastfyldninger o.l. hos os lidt dyrere end hos de billigste tandlæger. Ifølge vores formand for Tandlægeforeningen er det kun 6% af jer patienter, som finder det vigtigst, at vi er billige.

Hvad skal I så vælge tandlæge efter?

Ja Malene, som deltog i DRs Pengemagasin om tandlægepriser, valgte et kompromis, kan man sige. Vores pris var ikke den dyreste og ikke den billigste, men Malene havde TILLID til os. Det viser undersøgelser også, at det er den på nuværende tidspunkt vigtigste parameter, når I vælger tandlæge. Så find en tandlæge, du har tillid, vil være mit råd, hvor du oplever, at du får god behandling for dine penge. KIK på vores hjemmeside www.Vesterbrogade125.dk og se, hvad vi kan tilbyde.

KAN MAN FÅ RABAT HOS EN TANDLÆGE?

Både NEJ & JA

Der er visse faste behandlinger (ydelser), som er fastsat af Regionerne, som vi tandlæger ikke kan prissætte selv, og dermed ikke har tilladelse til at give rabat på.

Det er bl.a. undersøgelser, som nu hedder SU, Status undersøgelse eller FU, som hedder Fokuseret undersøgelse, div typer paradentosebehandlinger, røntgenbilleder, små plastfyldninger, tandudtrækninger. Til gengæld betyder det også, at hvis du går til tandlæge i Skagen, Odense eller København m.m., koster disse behandlinger det samme. Der, hvor der kan gives rabatter, er på de behandlinger, som vi tandlæger selv prisfastsætter, f.eks. de større plastfyldninger, kroner/broer, bedøvelser, operationer mm. Skal der laves flere tænder samtidig, kan det være nemmere og hurtigere for tandlægen og for teknikeren at lave, end hvis det er flere hver for sig. Det kan derfor godt komme dig til gode med en RABAT, og det giver mange af os tandlæger ofte.

Vi på Vesterbrogade125 har valgt også give unge studerende RABAT på 20% på disse behandlinger, da vi gerne vil hjælpe med til, at unge kommer til tandlægen og får lavet de skader, som er opstået. Det er ofte det med pengene, som afholder de unge fra at komme til tandlægen. HVIS du er NY patient på Vesterbrogade125, kan du nu via vores NYE hjemmeside www.vesterbrogade125.dk , bestille tid til undersøgelse, og som RABAT får du dine røntgenbilleder gratis eller 20% rabat på din første fyldning også selvom du ikke er studerende.

Tilbuddet gælder til 1. juli 2016. 


BESTIL TID NU OG OPNÅ 20% RABAT

Copyright: Tandlæge Anette S. Svendsen 2016. All rights reserved.